Veel gestelde vragen

Algemeen

Helaas is dit niet mogelijk, zie algemene voorwaarden. Wij hebben voor jou een plek gereserveerd, waardoor andere combinatie geen plek meer heeft.

Niet in onze groepslessen, dit kan wel in een 1 op 1 les.

Helaas kan dit niet, onze groepen zijn met zorg samengesteld, een vreemde hond kan de groep dan verstoren. Kijken vanaf een afstand kan wel altijd.

Nee, elke hond maakt niet uit welk ras of leeftijd is bij ons welkom. Wel met één uitzondering: honden met een echt gedragsprobleem zullen we eerst één op één willen zien.

Wij kijken naar leeftijd en ras. Het kan in de puppyles wel voorkomen dat er een pup van 8 weken in zit, en een oudere pup. Omdat wij met twee instructeurs voor de groep staan, kunnen we individuele aandacht geven wanneer nodig.

Ja, als jullie dit aangeven bij inschrijving, of kopen 2 tickets gelijktijdig, dan worden jullie bij elkaar in de groep gezet.

Nee, deze worden niet opgenomen vanwege privacy redenen.

Dit mag, alleen zullen jullie zelf de behandelde stof aan elkaar moeten overbrengen. En de hond moet er niet teveel last van hebben.

Lesaanbod

Op dit moment niet, zijn erg druk met de opvoedcursussen

Wij zijn gecertifieerde Kynologisch Instructeurs opgeleid door Kynotrain, wij coachen de eigenaar en de hond. Dit wil zeggen dat wij de eigenaar leren om naar de hond te kijken, en daarbij opzoek gaan naar een oplossing. Iedere hond is uniek en heeft daardoor een unieke begeleiding nodig.

Zie website, uitleg van de cursussen staan vermeld in de agenda.

 

Puppy                                    voor honden vanaf 8 weken tot 4 maanden

Opvoeding beginners         voor honden uit de puppycursus, vanaf 4 maanden of ouder als u net begint te trainen met uw hond

Opvoeding gevorderden    voor honden die opvoeding beginners hebben afgerond of de Puber les met goed gevolg hebben afgerond

Puberles                                voor honden vanaf 6 maanden tot 1,5 jaar met puberaal gedrag.

Lessen

Helaas is dit niet mogelijk.

De lessen gaan altijd door, gaan ze niet door (door ziekte, onweer of iets anders) dan zullen de cursisten op de hoogte worden gesteld door de instructeur en zal de les ingehaald worden.

We hanteren een minimale leeftijd van 14 jaar of in overleg met de instructeur. Wel hebben wij in de zomermaanden Kind – Hond trainingen.

In een groepsles zit je met andere mensen in een groep. Daar leer je gezamenlijk over de hond. In een 1 op 1 les, mag je met je gezin aan deelnemen, leer je specifieke dingen over jouw hond, en kunnen we heel gericht aan de gang gaan met de vraagstukken waar je tegenaan loopt

Familie

Kijken vanaf een plek buiten het veld kan altijd. Kijken vanaf het veld kan alleen als er toestemming wordt gegeven door de instructeur.

HOC vindt het belangrijk om rust te creëren in de groep. Meer mensen op het veld zorgt voor meer afleiding. We hebben te maken met een maximaal aantal mensen op het veld, aangedragen door de RIVM.

Winkelwagen